Home - Over Nijkerkerveen

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/nieuwbo2/domains/nieuwbouwnijkerkerveen.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

Over Nijkerkerveen

Heeft u interesse in een woning op de Buntwal in Nijkerkerveen? U heeft groot gelijk. Er is veel dynamiek in  Nijkerkerveen zowel op gebied van wonen als bedrijvigheid. Nijkerkerveen staat bovendien bekend om haar centrale  ligging, waar inwoners plezierig wonen, werken én recreëren. Het dorp is ideaal gelegen ten opzichte van belangrijke  uitvalsroutes zoals de A28 en de A1. 

De Buntwal in Nijkerkerveen valt op door het dorpse karakter. Dit nieuwbouwproject zal bestaan uit 67 woningen en de  realisatie van een 4-tal (woon)werkkavels. De bebouwing is  zo ontworpen dat er een dorps beeld ontstaat. Daarbij is er  voldoende afwisseling in de woningtypes, doordat er in  het stedenbouwkundig plan ruimte is opgenomen voor vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen en rijwoningen. Voor ondernemers biedt het plan de mogelijkheid om te wonen en te werken op dezelfde kavel. 

Het kopen van een huis is een mijlpaal. De leefbaarheid, ligging en voorzieningen zoals sport- en speelvoorzieningen, maar ook onderwijsmogelijkheden zijn voor die keuze van groot belang. Wat is nog meer belangrijk? Steeds meer mensen kiezen voor energieneutraal wonen. Hier is natuurlijk ook aandacht voor in dit nieuwbouwproject. 

Deze nieuwe woonwijk wordt geheel gasloos gebouwd.  Verder wordt zoveel mogelijk voldaan aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Energieneutraal bouwen heeft de toekomst. Standaard worden de woningen van dit plan uitgerust met een goede isolerende schil. Als u qua duurzaamheid meer wilt realiseren in uw woning, kan dat. Er zijn aanvullende duurzaamheidspakketten beschikbaar tegen meerkosten. Van harte bij u aanbevolen.